Klä på julgransdagen =)


Idag vaknade jag av en smäll, det var min sons sängs botten som rasade igenom till golvet ena sidan... Jag flyger upp och plockar upp lilla älsklingen som är helt chockad av vad som precis hände!
Nu ligger han i soffan och äter sin frukostvälling och tittar på tecknat =) snart skall vi gå ut med vovvarna och sen ska vi bara mysa lite hemma.

Ska hämta Julgranen från framsidan och ställa upp den i vardagsrummet, sen ska jag och James börja sätta upp ljus och klä den =) sen får pluttis försöka sätta på stjärnan när jag lyfter upp han hihi, får se hur det går, vi river säkert hela granen =)


Vinterdag

Nu var det ett tag sedan jag var här, haft för mycket ett period och glömt bort in blogg, men nu skall vi ta upp bloggen igen och börja skriva =)     Vilken vinter vi har, och julen närmar sig med stora steg, köpte julgran i söndags med sonen =) det var jätteroligt tyckte han, vi valde en sådär lite lagom stor gran i år, nästa år kommer vi ha en stor gran =) har handlat julklappar till pluttis, det är ju hans första jul ! Längtar dit, det kommer bli så otroligt mysigt.
Nu var det ett tag sedan jag var här, haft för mycket ett period och glömt bort in blogg, men nu skall vi ta upp bloggen igen och börja skriva =)     Vilken vinter vi har, och julen närmar sig med stora steg, köpte julgran i söndags med sonen =) det var jätteroligt tyckte han, vi valde en sådär lite lagom stor gran i år, nästa år kommer vi ha en stor gran =) har handlat julklappar till pluttis, det är ju hans första jul ! Längtar dit, det kommer bli så otroligt mysigt.  Snart skall vi till öppna förskolan, dom öppnar babycafé och babyrytm halv ett idag, då brukar vi gå dit och dansa loss och sjunga =)
Snart skall vi till öppna förskolan, dom öppnar babycafé och babyrytm halv ett idag, då brukar vi gå dit och dansa loss och sjunga =)

RSS 2.0